Access en Security

Voor onze netwerken gebruiken wij voornamelijk 2 merken, deze merken sluiten volledig aan bij de eissen en wensen van de meeste relaties. Ubiquiti sluit volledig aan bij alle relaties die alleen internet toegang nodig hebben. Fortinet de marktleider als het gaat om network security.

Waarom Fortinet?

Geïntegreerde Beveiliging

Fortinet-producten, met name de FortiGate firewalls, bieden een geïntegreerde beveiligingsoplossing die meerdere beveiligingsfuncties omvat zoals firewall, antivirus, intrusion prevention system (IPS), en VPN-functionaliteit. Dit zorgt voor een uitgebreide bescherming tegen diverse soorten bedreigingen.

FortiGuard Labs

Fortinet biedt sterke ondersteuning in de vorm van FortiGuard Labs, hun bedreigingsinformatie- en onderzoeksafdeling. FortiGuard Labs levert regelmatige updates en inzichten over de nieuwste bedreigingen, wat helpt bij het voortdurend versterken van de beveiligingspostuur.

Robuuste VPN-mogelijkheden

Fortinet’s VPN-oplossingen zijn robuust en bieden veilige en betrouwbare toegang op afstand tot bedrijfsbronnen, wat vooral belangrijk is voor het ondersteunen van externe werknemers.

Waarom Ubiquiti?

Esthetisch ontwerp

UniFi-apparaten hebben vaak een strak en modern ontwerp dat niet misstaat in een zichtbare omgeving. Dit maakt ze geschikt voor plaatsing in open ruimtes.

Kostenefficiëntie

UniFi-producten bieden een goede balans tussen prijs en prestatie, waardoor ze een populaire keuze zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Geïntegreerd beheer

UniFi-apparatuur wordt beheerd via de UniFi Controller, een softwareplatform dat gebruikers in staat stelt om al hun apparaten centraal te beheren. Dit maakt het makkelijker om netwerkinstellingen te configureren, prestaties te monitoren en problemen op te lossen.

Neem snel contact met ons op!

Ben je klaar om je netwerkervaring naar een hoger niveau te tillen? Met onze geavanceerde oplossingen brengen we je dichter bij de toekomst van naadloze connectiviteit. Wij staan klaar om jouw unieke uitdagingen aan te pakken.