Welkom bij Dutchman IT. Lees deze Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zorgvuldig door voordat u gebruik maakt van onze website https://dutchmanit.nl.

 1. Gebruik van de Website: Door toegang te verkrijgen tot onze website, stemt u ermee in om gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met enige deel van de voorwaarden, dan heeft u geen toestemming om de website te gebruiken.
 2. Intellectueel Eigendom: De inhoud, lay-out, ontwerp, data, graphics en andere materialen op deze website zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten en zijn eigendom van Dutchman IT of zijn gebruikt met toestemming van de eigenaars.
 3. Beperking van Aansprakelijkheid: [Bedrijfsnaam] is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan.
 4. Wijzigingen: Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Dergelijke wijzigingen zijn effectief zodra ze op deze website zijn geplaatst.
 5. Toepasselijk Recht: Deze voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland.
 6. Verzameling van Informatie: Wij verzamelen informatie die u ons vrijwillig verstrekt, zoals uw naam, e-mailadres en contactgegevens. Daarnaast verzamelen we automatisch gegenereerde informatie over uw gebruik van onze website, zoals IP-adres en browsertype.
 7. Gebruik van Informatie: De verzamelde informatie wordt gebruikt om onze website en diensten te verbeteren, om contact met u op te nemen, en om gepersonaliseerde ervaringen en aanbiedingen te leveren.
 8. Delen van Informatie: Uw persoonlijke gegevens worden niet zonder uw toestemming gedeeld met derden, behalve in gevallen waarin dit wettelijk verplicht is of voor het uitvoeren van onze diensten via externe serviceproviders.
 9. Beveiliging: We nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging.
 10. Cookies en Trackers: Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke trackingtechnologieën om uw voorkeuren te onthouden en uw ervaring te personaliseren.
 11. Updates van het Privacybeleid: Dit beleid kan periodiek worden bijgewerkt. Wijzigingen worden effectief zodra ze op onze website worden gepubliceerd.
 12. Contact: Voor vragen over deze voorwaarden, neem contact met ons op via ons contactformulier.

Door deze website te blijven gebruiken, bevestigt u dat u deze voorwaarden hebt gelezen en ermee instemt.

Wij proberen onze algemene voorwaarden zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te houden.

https://ondernemersplein.kvk.nl/algemene-voorwaarden/

Privacy