thuiswerkers

Als gevolg van de Corona uitbraak in 2020 adviseerde het RIVM zoveel mogelijk thuis te werken. Hierdoor moesten er laptops, telefoons en allerlei accessoires geregeld worden voor de thuiswerkers.

Wij realiseren tot op de dag van vandaag steeds modernere werkplekken welke ook na de corona crisis ingezet kunnen worden.

Zo realiserenden wij voor diverse organisaties een nieuwe telefonie oplossing, waarbij ze met een software applicatie op hun laptop, mobiele telefoon en tablet konden bellen. Dus voor nu, en voor straks!

Ook zijn veel van onze relaties overgestapt naar het gebruik van Microsoft Teams. Hierbij maken ze gebruik van video bellen en groepsgesprekken, zodat ze in deze lastige tijd in contact kunnen blijven met collega’s.

Het samenwerken met documenten is ook drastisch gewijzigd, bedrijven die vroeger via een traditioneel documenten opslag werkten, stapten massaal over naar Office 365 i.c.m. SharePoint wat er bij inbegrepen zit. SharePoint is in staat om de meeste traditionele fileshares over te zetten naar de cloud, zodat iedereen er altijd en overal toegang tot heeft.

Het is natuurlijk erg makkelijk om misbruik te maken van een situatie, als gevolg van de Corona uitbraak slagen hackers er in om thuiswerkers lastig te vallen door veelvuldig Phishing aanvallen uit te voeren. Door technieken als Sandboxing toe te passen op email diensten en altijd een up to date antivirus applicatie te leveren aan onze gebruikers, kunnen ze altijd en overal veilig werken.

Er kan altijd wel iets fout gaan, daarom is het altijd belangrijk om een goede backup te hebben van al uw devices en documenten. U bepaalt natuurlijk zelf hoe lang u de data wilt behouden.

Alle bovengenoemde diensten zijn leverbaar via Dutchman IT. Heeft u zelf interesse in een van de diensten? Of wilt u graag weten of het bij uw organisatie wel goed geregeld is?

Neem dan contact met ons op!

Comments are closed